Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Super senior kartica

Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat SUPER SENIOR KARTICA a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera.

Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima.

Uz pomoć SUPER SENIOR KARTICE popusti na usluge se ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Opština Budva je organizovala sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima.
Registracija penzionera i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8/6 TQ Plaza (VI sprat) svakim radnim danom od 10-14 časova. Više informacija možete dobiti putem telefona 033/688-996
Da bi dobio svoju SUPER SENIOR KARTICU svaki penzioner treba da dostavi dokaz o svom penzionerskom statusu i ličnu kartu na uvid.

NOVOSTI:
29.10.2019. - Super senior kartice za preko 3100 budvanskih prenzionera


 • Senior kartica - spisak objekata u kojima se ostvaruje popust
 • Pitajte Opštinu

  Postavite pitanje nadležnom organu lokalne samouprave, rok za odgovor na postavljeno pitanje
  je sedam dana.

  Kontaktirajte nas

  Trg Sunca 3, 85310 Budva, Crna Gora

  Povežimo se

  Mi smo na društvenim mrežama. Pratite nas i budite u koraku sa našim dešavanjima.